Kom op de bouw in Aria Goes

Op zaterdag 21 oktober mochten kopers, familie, vrienden en geïnteresseerden een kijkje nemen op de bouwplaats van Aria fase 12 in Goes. 

Kom op de bouw bij Aria Fase 12!

SAVE THE DATE: zaterdag 21 oktober 2023 van 10:00 tot 13:00 uur zijn kopers, familie, vrienden en geïnteresseerden welkom om een kijkje te nemen in Aria fase 12. 

Parkzone Aria heeft een update gekregen

Genieten, dat is waar het om draait in de parkzone van de wijk Aria. Door de hoogteverschillen, waterpartijen en de speelvoorzieningen is de parkzone een ideale ontmoetingsplek voor jong en oud. Je kan lekker wandelen, hardlopen of spelen met je kinderen. En die parkzone heeft een update gekregen die we graag laten zien in de uitzending van Kuub Makelaars waarin Sven wel een hele leuke vraag stelt aan Wieland. 

Een ideale wijk

Muriël en Ramon hebben recent de sleutel van hun nieuwe woning in Aria Goes gekregen. Over enkele weken gaan ze verhuizen naar de wijk.

Het jaarlijkse buurtfeest

Op zaterdag 30 september was het feest in de wijk Aria Goes! Het jaarlijkse buurtfeest had een bomvol programma met leuke activiteiten waaronder een speurtocht, kinderdisco, foodtrucks en band.

Speeltoestellen zijn geïnstalleerd in de nieuwe parkzone

Vorige week werden de langverwachte speeltoestellen, waaronder schommels, klimtoestellen en een kabelbaan, in de nieuwe parkzone geïnstalleerd. Met veel enthousiasme werden deze nieuwe voorzieningen door diverse kinderen en gezinnen uitgeprobeerd.

Een woning voor je oude dag

Sonja en Anton Eijke kijken ernaar uit om binnenkort in de wijk Aria te wonen. Met zijn tweeën en cocker-spaniel genaamd Spike, wonen zij momenteel nog op de derde verdieping van een appartementen complex in de Mannee wijk in Goes. Lees hier het volledige verhaal.

Een wijk waar mensen iets voor elkaar betekenen

Janneke en Henk van den Berg uit Goes zijn binnenkort één van de nieuwe bewoners in de wijk Aria, Goes. Toen zij vorig jaar de levensloopbestendige woningen (type Vink) van Aria Fase 12 voorbij zagen komen hebben ze geen moment getwijfeld. Deze wijk en woning past perfect bij hen! Nu wachten ze met smart op de oplevering van hun nieuwe woning. Lees hier het volledige verhaal.

Nieuwe dronebeelden van de wijk Aria Zuid

Gloednieuwe luchtbeelden onthullen met trots de vooruitgang van de sprankelende nieuwe fase van Aria Goes!

Subsidie voor speel- en ontmoetingsplek Goes Zuid

Vanaf deze zomer worden er grondwerkzaamheden uitgevoerd in het park achter de woningen Vleugelweg 1, 2 en Contrabasweg 25 t/m 49, inclusief de aanleg van waterpartijen en grondophogingen. Bovendien heeft de wijkvereniging Overturia reden tot vreugde, aangezien zij een LEADER-subsidie van € 53.098,29 hebben ontvangen van de Provincie Zeeland en € 53.098,29 vanuit cofinanciering van de Gemeente Goes. Deze subsidie is bestemd voor het creëren van een speel- en ontmoetingsplek die fungeert als een overgangsgebied tussen de bebouwing van Goes en het omliggende buitengebied. In september 2023 zullen speelvoorzieningen worden gerealiseerd, gevolgd door de aanplant van fase 1 in het eerstvolgende plantseizoen.

Verlichting parkeerterrein Cellostraat

Enige tijd geleden is er vanuit de buurt aangegeven dat de verlichting op het gezamenlijke parkeerterrein bij hof F te zwak was om het terrein goed te verlichten. Dit zorgde voor donkere en onveilige situaties.

Update: Woonrijp maken Cellostraat, Dulciaansingel, Paukstraat

Door omstandigheden bij de leverancier van asfalt, zijn de geplande asfalteringswerkzaamheden verplaatst naar vrijdag 10 september.

Start aanleg park Aria Goes

In de wijk Aria Goes is Traas en Ovaa gestart met de aanleg van het park in de spoorzone. De eerste fase van het werk is inmiddels afgerond. Het grondwerk is klaar en er zijn prachtige vloeiende verhogingen ontstaan.

Planning voor de verder ontwikkelingen van Aria

Een overzicht per straat wanneer werkzaamheden worden uitgevoerd. Werkzaamheden en planning zijn zo goed mogelijk bepaald, maar desalniettemin indicatief. Hiervan kan worden afgeweken.

Cellostraat afgesloten vanaf 14 juni

Met ingang van maandag 14 juni zal de Cellostraat Gedurende onze werkuren van 07.00 tot 16.00- uur afgesloten worden. Dit i.v.m. het aanbrengen van de verhardingen aan de zijde van de nieuwgebouwde woningen.

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

MELD JE AAN EN ONTVANG VRIJBLIJVEND INFORMATIE EN UPDATES

Updates

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance