Omgevingsinformatie

Deze pagina dient als informatiepunt voor de omwonende in de omgeving van Aria Goes. Hier vindt u de benodigde informatie met betrekking tot de ontwikkelingen van Aria Goes.

Spreekuur

Het spreekuur is elke donderdag tussen 9 en 10 uur en elke eerste zaterdag van de maand tussen 10 en 12 uur in Hof Welgelegen (Pykeswegje 3). Tijdens de reguliere vakanties zullen de spreekuren niet plaatsvinden. Deze spreekuren zijn op inloop en u bent vrij om langs te komen.

Vragen & Opmerkingen

Heeft u andere vragen of opmerkingen over de bouwwerkzaamheden, de aanleg van het groen en de wegen of iets dergelijks? Stel uw vraag door middel van het contactformulier of neem direct contact op met één van de contactpersonen.

Direct contact

Als omwonende kunt u eenvoudig contact opnemen met uw vragen of eventuele opmerkingen/bezwaren die er zijn. Via het formulier komt dit bij de juiste persoon terecht. Wilt u liever direct iemand spreken? Bel of mail dan met één van de onderstaande contactpersonen.

Bjorn Dingemanse

Infrastructuur, groen, verkeer
ZEC-Civiel
Bel direct Stuur een mail

Wieland Zwemer

Ontwikkeling en Bouw
Fraanje
Bel direct Stuur een mail

CONTACTFORMULIER

Heeft u vragen of opmerkingen over de bouw, de aanleg van het groen en de wegen of iets dergelijks? Stel uw vraag of geef uw opmerkingen door via het onderstaande formulier.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Ik wil graag:
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Subsidie voor speel- en ontmoetingsplek Goes Zuid

Vanaf deze zomer worden er grondwerkzaamheden uitgevoerd in het park achter de woningen Vleugelweg 1, 2 en Contrabasweg 25 t/m 49, inclusief de aanleg van waterpartijen en grondophogingen. Bovendien heeft de wijkvereniging Overturia reden tot vreugde, aangezien zij een LEADER-subsidie van € 53.098,29 hebben ontvangen van de Provincie Zeeland en € 53.098,29 vanuit cofinanciering van de Gemeente Goes. Deze subsidie is bestemd voor het creëren van een speel- en ontmoetingsplek die fungeert als een overgangsgebied tussen de bebouwing van Goes en het omliggende buitengebied. In september 2023 zullen speelvoorzieningen worden gerealiseerd, gevolgd door de aanplant van fase 1 in het eerstvolgende plantseizoen.

Verlichting parkeerterrein Cellostraat

Enige tijd geleden is er vanuit de buurt aangegeven dat de verlichting op het gezamenlijke parkeerterrein bij hof F te zwak was om het terrein goed te verlichten. Dit zorgde voor donkere en onveilige situaties.

Update: Woonrijp maken Cellostraat, Dulciaansingel, Paukstraat

Door omstandigheden bij de leverancier van asfalt, zijn de geplande asfalteringswerkzaamheden verplaatst naar vrijdag 10 september.

Start aanleg park Aria Goes

In de wijk Aria Goes is Traas en Ovaa gestart met de aanleg van het park in de spoorzone. De eerste fase van het werk is inmiddels afgerond. Het grondwerk is klaar en er zijn prachtige vloeiende verhogingen ontstaan.

Planning voor de verder ontwikkelingen van Aria

Een overzicht per straat wanneer werkzaamheden worden uitgevoerd. Werkzaamheden en planning zijn zo goed mogelijk bepaald, maar desalniettemin indicatief. Hiervan kan worden afgeweken.

Cellostraat afgesloten vanaf 14 juni

Met ingang van maandag 14 juni zal de Cellostraat Gedurende onze werkuren van 07.00 tot 16.00- uur afgesloten worden. Dit i.v.m. het aanbrengen van de verhardingen aan de zijde van de nieuwgebouwde woningen.

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

MELD JE AAN EN ONTVANG VRIJBLIJVEND INFORMATIE EN UPDATES

Omgevingsinformatie

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance