7 herenhuizen

Blaemskinderen

De zuidrand van Aria wordt doorgetrokken met zeven ruime en unieke herenhuizen. Deze woningen hebben elk hun eigen karakter en statuur. Opvallend zijn de afwisselende raampartijen en de diversiteit in gevel- stenen. De woningen doen denken aan de statige burgemeestershuizen, de woningen van rijke boeren of pastorieen die je ook nu nog terugziet in Zeeuwse dorpen en steden.

Het grote woonoppervlak geeft je de vrijheid om optimaal vorm te geven aan jouw manier van wonen en leven. De herenhuizen zijn geschakeld. En terwijl iedere woning een eigen, unieke gevel heeft, vormen ze samen een stijlvol geheel. Of er nu gekozen is voor wit keimwerk of donker gemeleerde gevel- steen, voor rode- of grijze dakpannen. Elke woning is uniek.

Kenmerkend is de enorme ruimte die deze herenhuizen bieden. Het woonoppervlak bedraagt circa 135m2. Op de begane grond ligt de woonkamer aan de straatzijde. Aan de achterzijde van de woning kan er optioneel gekozen worden voor een uitbouw. Op de eerste verdieping zijn drie grote slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De zolderverdieping is optioneel in te delen. Parkeren is geregeld aan de achterzijde van de woningen.

Woningen

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

Neem nu contact met ons op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Blaemskinderen

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance