Halfvrijstaande Herenhuis

De Nachtegaal

Dé eyecatcher van de herenhuizen is toch wel de halfvrijstaande in het midden. Deze statige woningen met een woonoppervlak van wel liefst 204 m² zijn een pareltje voor het oog. Hoewel het drie woningen lijken, zijn het er toch twee die samen een eenheid vormen.

Je komt de woning binnen in een ruime, lichte hal. Een schitterende taatsdeur sluit de hal van de woonkamer af. Vanuit de woonkamer is er, zowel door het voorraam als door het zijraam, ruim zicht naar buiten, wat de kwaliteiten van een halfvrijstaande woning geeft. Aan de voorkant heb je uitzicht op het groene park. De keuken aan de achterzijde sluit aan op de achtertuin.Optioneel is een aangebouwde garage mogelijk. Parkeren is op de oprit.

Op de verdieping zijn er standaard vier slaapkamers en een badkamer. Optioneel is een grotere badkamer met bad mogelijk. De grote zolder van ruim 50 m² is in te delen. Hiervoor zijn veel mogelijkheden, zoals een kantoor aan huis, hobbykamer of een logeerkamer. 

De woningen worden energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm gebouwd. Zo komen er kunststof kozijnen met verdiepte profielen en bezet met triple glas. Alle binnendeuren zijn stompe deuren en tussen de hal en de woonkamer komt een fraaie stalen taatsdeur. Standaard worden de woningen geleverd met luxe sanitair en tegelwerk. Met name de keuze van de keuken is erg persoonlijk. Vandaar dat de woning verkocht wordt zonder keuken.

“DEZE STATIGE WONINGEN ZIJN EEN PARELTJE VOOR HET OOG.”

Uiteraard worden de woningen voorzien van een bodemwarmtepomp, 18 zonnepanelen en mechanische ventilatie. Voor het comfort wordt er in de woonkamer en de slaapkamers vloerverwarming toegepast met naregeling

Woningen

De Nachtegaal - Herenhuis halfvrijstaand bouwnummer 31

  • Perceeloppervlak ca. 316 m²
  • Woonoppervlak ca. 204 m²
  • Inhoud ca. 748 m³
  • € 680.000,- VON

De wijk in vogelvlucht

Bekijk de nieuwe wijk vanuit vogelvlucht

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

Neem nu contact met ons op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
De Nachtegaal

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance