Herenhuizen

De Koperwiek

De zuidrand van Aria zal worden omsloten door schitterende herenhuizen. In deze fase worden er dertien aangeboden, elk met een eigen karakter en statuur. Hierdoor is elk herenhuis uniek. De ene woning heeft een bloemkozijn, de ander een balkon of hangend erker. De rijke detaillering geeft de woningen een prachtige uitstraling die past bij het dorpse karakter van de wijk. Deze herenhuizen doen denken aan de fraaie woningen die de notabelen van de omliggende dorpen rond de vorige eeuwwisseling bezaten. De woningen staan aan de Zuidrand, met aan de voorzijde het nog aan te leggen park, dat een natuurlijke buffer zal vormen tussen de wijk Aria, de overige bebouwing en de Nansenbaan.

Kenmerkend is de enorme ruimte die deze herenhuizen bieden. Het woonoppervlak bedraagt circa 159 m². Op de begane grond ligt de woonkamer aan de straatzijde, waardoor het extra genieten is van de parkzone voor het huis. De keuken sluit aan op de achtertuin. Praktisch is de ruimte trapkast. Parkeren is geregeld aan de achterzijde van de woningen. Bij een aantal woningen is een garage mogelijk.

Op de eerste verdieping zijn drie grote slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Door de ruimte op zolder zult u verrast worden. Hier kunnen met gemak nog meerdere kamers gerealiseerd worden. 

“ELK HERENHUIS IS UNIEK.”

De woningen worden energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm gebouwd. Zo komen er kunststof kozijnen met verdiepte profielen en bezet met triple glas. Daarnaast komen er standaard 9 tot wel 20 zonnepanelen* op het dak te liggen, worden de woningen voorzien van een bodemwarmtepomp en mechanische ventilatie. Voor het comfort wordt er in de woonkamer en de slaapkamers vloerverwarming toegepast met naregeling.

De binnendeuren zijn stompe deuren en tussen de woonkamer en de hal komt een fraaie stalen taatsdeur. Standaard worden de woningen geleverd met luxe sanitair en tegelwerk. Met name de keuze van de keuken is erg persoonlijk. Vandaar dat de woning verkocht wordt zonder keuken. 

* Het aantal zonnepanelen is afhankelijk van wat mogelijk is op het dak. Zie voor het precieze aantal op de verkooptekeningen. 

Woningen

De Koperwiek - Herenhuis tussen bouwnummer 28

  • Perceeloppervlak ca. 177 m²
  • Woonoppervlak ca. 164 m²
  • Inhoud ca. 620 m³
  • € 490.000,- VON

De Koperwiek - Herenhuis tussen bouwnummer 29

  • Perceeloppervlak ca. 173 m²
  • Woonoppervlak ca. 164 m²
  • Inhoud ca. 621 m³
  • € 490.000,- VON

De wijk in vogelvlucht

Bekijk de nieuwe wijk vanuit vogelvlucht

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

Neem nu contact met ons op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
De Koperwiek

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance