2 Vrijstaande woningen

Het Jachthuys

In Fase Blanckx worden twee prachtige vrijstaande woningen aangeboden, op een unieke locatie, tegenover de historische boerderij ‘Hof Welgelegen’. De woningen bevinden zich op straathoeken aan het Pykeswegje. Kenmerkend zijn de lage goten en gemetselde dakkapellen. Deze rijke detaillering en bijzondere elementen zorgen voor een elegante architecturale uitstraling met ingetogen klasse. Opvallend zijn de gevelaanzichten die samen een geheel vormen en de speelse indeling van de ramen. De dwarskap benadrukt de individualiteit van de woning en valt daarmee onmiddellijk op in het perspectief van de straat.

Een moderne interpretatie van Zeeuwse bouwtradities. Woningtype ‘Het Jachthuys’ wordt in twee varianten gebouwd: als een tijdloze statige woning met wit keimwerk en een landelijke woning met warme gevelbekleding en houten omlijsting van de kozijnen. De afwisseling in architecturale uitwerking is gebaseerd op typologieën die je ook tegenkomt in de dorpen in Zuid-Beveland.

Deze woningen aan het Pykeswegje hebben zuidgerichte tuinen en een royaal woonoppervlakte van 192m², waardoor er veel leefruimte is. Op de verdieping heeft de hoofdslaapkamer eventueel een inloopkast en zijn er twee kleinere slaapkamers en een badkamer. De zolderverdieping is optioneel in te delen.

“De rijke detaillering en bijzondere elementen zorgen voor een elegante architecturale uitstraling met ingetogen klasse.”

Met een nieuwbouwwoning in Aria kies je voor degelijkheid en duurzaamheid dankzij de toepassing van de nieuwste technieken en materialen. De woningen worden energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm gebouwd. Ze zijn maximaal geïsoleerd en uitgerust met de modernste energietechnieken. Dit zorgt voor een efficiënter energieverbruik en resulteert in een lagere energierekening. De kunststof kozijnen met verdiepte profielen zijn bezet met triple glas.

Daarnaast komen er standaard tot wel 18 zonnepanelen* op het dak te liggen, worden de woningen voorzien van een bodemwarmtepomp en mechanische ventilatie. Voor het comfort wordt er in de woonkamer en de slaapkamers vloerverwarming toegepast met naregeling.

Wanneer we naar de afwerking binnen kijken worden de woningen standaard opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk. Met name de keuze van de keuken is erg persoonlijk. Vandaar dat de woning verkocht wordt zonder keuken. 

*Het aantal zonnepanelen is afhankelijk van wat mogelijk is op het dak. Zie voor het precieze aantal op de verkooptekeningen

Woningen

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

Neem nu contact met ons op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Het Jachthuys

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance