10 levensloopbestendige rijwoningen

Blanckxhof

Twee rijtjes van vijf woningen met in het midden een groenpartij vormt het idyllisch en autoluw “Blanckxhof”. De tien levensloopbestendige woningen kun je individueel van elkaar onderscheiden, maar vormen samen een herkenbaar Zeeuws hofje. Gezellig een praatje met de buren en genieten het groen. De Delftse stoep zorgt voor een ruimte waar je zelf invulling aan kunt geven door bijvoorbeeld een bankje te plaatsen. Het knusse woonhofje zorgt hierdoor voor een veilige omgeving waarin jong en oud zich thuis voelt.

Kenmerkend is de plaatsing van de dakkapel en topgevel, dit zorgt ervoor dat elke individuele woning een eigen uitstraling heeft. De gemeenschappelijkheid vertaalt zich in de architectuur wanneer je kijkt naar de detaillering aan de voorzijde van de woningen. Daar waar de woning zich presenteert naar de openbare ruimte zie je de aandacht die uitgegaan is naar het gevelontwerp, met onder meer uitgetimmerde goten en overstekken. Dit zorgt voor een chique uitstraling. De kunststof kozijnen met verdiepte profielen zijn bezet met triple glas.

De woningen met een woonoppervlakte van 111m² hebben een volledig woonprogramma op de begane grond. De woonkamer aan de straatkant versterkt de verbinding met het hofje. De slaap- en badkamer op de begane grond zijn royaal te noemen. De verdieping is optioneel uit te breiden met twee slaapkamers en een badkamer.

 “Gezellig een praatje met de buren en genieten van het groen in het Zeeuwse hofje.”

Met een nieuwbouwwoning in Aria kies je voor degelijkheid en duurzaamheid dankzij de toepassing van de nieuwste technieken en materialen. De woningen worden energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm gebouwd. Ze zijn maximaal geïsoleerd en uitgerust met de modernste energietechnieken. Dit zorgt voor een efficiënter energieverbruik en resulteert in een lagere energierekening. Daarnaast komen er standaard tot wel 18 zonnepanelen* op het dak te liggen, worden de woningen voorzien van een bodemwarmtepomp en mechanische ventilatie. Voor het comfort wordt er in de woonkamer en de slaapkamers vloerverwarming toegepast met naregeling.

Wanneer we naar de afwerking binnen kijken worden de woningen standaard opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk. Met name de keuze van de keuken is erg persoonlijk. Vandaar dat de woning verkocht wordt zonder keuken. 

*Het aantal zonnepanelen is afhankelijk van wat mogelijk is op het dak. Zie voor het precieze aantal op de verkooptekeningen

Woningen

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

Neem nu contact met ons op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Blanckxhof

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance