4 Vrijstaande levensloopbestendige woningen

De Ambachtsheer

Aan het eeuwenoude Pykeswegje, tegenover de historische boerderij komen twee vrijstaande woningen met het volledige woonprogramma op de begane grond en met een behapbare zuidgerichte tuin. De grote raampartijen zorgen voor veel licht en aansluiting tussen binnen en buiten. Met zowel de slaapkamer als woonkamer aan de voorzijde van de woning wordt deze binnen-buiten beleving extra benadrukt.

Aansluiting zoeken bij typische Zeeuwse woningen. Woningtype ‘De Ambachtsheer’ wordt in twee varianten gebouwd: een woning met wit metselwerk in combinatie met traditionele rode dakpannen én een woning met genuanceerde baksteen met keramische dakpannen in antraciet kleur. Contrast in kleur en de juiste balans in materialen zorgt ervoor dat iedere woning onderscheidend is.

De woningen met een woonoppervlakte van 160m² zijn levensloopbestendig met een slaap- en badkamer op de begane grond. Daarnaast is de verdieping optioneel in te delen en zijn hier nog hobby-, werk of logeerkamers te realiseren.

“De grote raampartijen zorgen voor veel licht een aansluiting met buiten.”

Met een nieuwbouwwoning in Aria kies je voor degelijkheid en duurzaamheid dankzij de toepassing van de nieuwste technieken en materialen. De woningen worden energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm gebouwd. Ze zijn maximaal geïsoleerd en uitgerust met de modernste energietechnieken. Dit zorgt voor een efficiënter energieverbruik en resulteert in een lagere energierekening. De kunststof kozijnen met verdiepte profielen zijn bezet met triple glas.

Daarnaast komen er standaard tot wel 18 zonnepanelen* op het dak te liggen, worden de woningen voorzien van een bodemwarmtepomp en mechanische ventilatie. Voor het comfort wordt er in de woonkamer en de slaapkamers vloerverwarming toegepast met naregeling.

Wanneer we naar de afwerking binnen kijken worden de woningen standaard opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk. Met name de keuze van de keuken is erg persoonlijk. Vandaar dat de woning verkocht wordt zonder keuken. 

*Het aantal zonnepanelen is afhankelijk van wat mogelijk is op het dak. Zie voor het precieze aantal op de verkooptekeningen

Woningen

Bouwnummer 2

  • Perceeloppervlak ca. 395 m²
  • Woonoppervlak ca. 160 m²
  • Inhoud ca. 704 m³
  • € €685.000 VON

Bouwnummer 7

  • Perceeloppervlak ca. 318 m²
  • Woonoppervlak ca. 160 m²
  • Inhoud ca. 704 m³
  • € 629.000 VON

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

Neem nu contact met ons op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
De Ambachtsheer

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance