Nieuwe fase

Start verkoop is gestart op zaterdag 9 april van de nieuwe fase, wilt u alvast meer informatie over de nieuwe woningen vul dan het contactformulier in. 

ARIA-ZUID

De basis voor de nieuwe fase, Aria-Zuid, vormt de dorpse uitstraling die ook het reeds gerealiseerde deel van Aria karakteriseert. Wat betreft continuïteit van sfeer, uitstraling, materiaalgebruik, straatprofielen en korrelgrootte vormt Aria-Zuid één geheel met Aria-Noord. Het plan wordt gekarakteriseerd door een schakeling van openbare ruimtes, verbonden door een groenroute. Het plan is kleinschalig en informeel. Woningen liggen aan rustige straatjes of aan een pleintje, hof of parkje. Autobewegingen worden zo kort mogelijk gehouden en parkeren gebeurt voor het overgrote deel in parkeerkoffers achter de woningen. Aria-Zuid onderscheidt zich met name van Aria-Noord door de omgang met de openbare ruimte. 

Aria-Zuid heeft de ambitie om een aantrekkelijk en gezond leefklimaat te bieden, aangename verblijfsplekken te creëren en biodiversiteit te bevorderen. Ontmoeting en interactie tussen bewoners wordt gestimuleerd in een openbaar gebied dat zo veel mogelijk is toegesneden op de voetganger. 

Informatie aanvragen

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Mijn belangstelling gaat uit naar:
Dit veld is verplicht

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance