Omgevingsinformatie

Deze pagina dient als informatiepunt voor de omwonende in de omgeving van Aria Goes. Hier vindt u de benodigde informatie met betrekking tot de ontwikkelingen van Aria Goes.

Spreekuur

De boerderij is in principe elke donderdag gedurende werktijden geopend. U kunt dan -wanneer gewenst- binnen lopen met alle vragen en/of opmerkingen t.a.v. Aria. Het kan zijn dat er tijdens de reguliere vakanties geen inloop kan plaatsvinden. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met één van onderstaande nummers.

Vragen & Opmerkingen

Heeft u andere vragen of opmerkingen over de bouwwerkzaamheden, de aanleg van het groen en de wegen of iets dergelijks? Stel uw vraag door middel van het contactformulier of neem direct contact op met één van de contactpersonen.

Direct contact

Als omwonende kunt u eenvoudig contact opnemen met uw vragen of eventuele opmerkingen/bezwaren die er zijn. Via het formulier komt dit bij de juiste persoon terecht. Wilt u liever direct iemand spreken? Bel of mail dan met één van de onderstaande contactpersonen.

Bjorn Dingemanse

Infrastructuur, groen, verkeer
ZEC-Civiel
Bel direct Stuur een mail

Wieland Zwemer

Ontwikkeling en Bouw
Fraanje
Bel direct Stuur een mail

CONTACTFORMULIER

Heeft u vragen of opmerkingen over de bouw, de aanleg van het groen en de wegen of iets dergelijks? Stel uw vraag of geef uw opmerkingen door via het onderstaande formulier.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Ik wil graag:
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

MELD JE AAN EN ONTVANG VRIJBLIJVEND INFORMATIE EN UPDATES

Omgevingsinformatie

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance