De eerste lakstempel is overhandigd!

Op donderdag 18 april vond er een heel speciaal moment plaats. Collin Hoondert (Kuub Makelaars) overhandigde de eerste lakstempel (een mooi 3D-kopie van de lakstempel van Pieter Willemsohn van familie Blanckx) aan kopers van Aria Fase Blanckx: Mike en Roos.

De ideale rijwoning

Marco en Britt wonen sinds oktober 2023 in hun nieuwe rijwoning in de de wijk Aria. De woning was net op tijd klaar voor de geboorte van hun dochtertje. Britt: “Dat was best spannend natuurlijk, of alles allemaal op tijd klaar zou zijn. Maar dat is goed gelukt. Het is ook een kinderrijke buurt, dus dat is wel fijn.”

Paasactiviteiten in de wijk

Zaterdag 30 maart vonden er paas-activiteiten plaats in en rondom de Aria Boerderij. De activiteiten commissie van Aria had een leuk programma samengesteld en Aannemingsbedrijf Fraanje had de boerderij hiervoor ter beschikking gesteld.

Naar de bewoonde wereld

Frank en Geeske wonen al heel hun leven ‘op den buiten’. Door de jaren heen hebben ze altijd zelf hun eigen woning gebouwd of verbouwd. Twee jaar geleden, na lang wikken en wegen, kwam het besluit om voor het eerst een nieuwbouwwoning te laten bouwen. Ze kozen voor een herenhuis in de wijk Aria. Niet meer ‘buitenaf’ wonen, maar dicht bij het centrum van Goes.

Start verkoop 21 maart

Op donderdag 21 maart vond de start verkoop van het tweede deel van Aria Fase Blanckx plaats in de boerderij Hof Welgelegen in Aria.

Je hebt een woning gekocht! En nu?

De aankoop van je nieuwe woning is een bijzonder moment. En, zeker wanneer je voor het eerst een nieuwbouwwoning koopt, ook best een spannend moment. Wat komt er allemaal bij kijken en waar moet jij rekening mee houden?

Hypotheekadviseur Diana verhuist binnenkort zelf naar Aria

Diana Hofman (43 jaar) gaat dit jaar samen met haar man Raoul (44) en dochter Jill (14) verhuizen naar een nieuwbouwwoning in de wijk Aria. Het gezin heeft een van de laatste herenhuizen uit Fase 12 gekocht. Voor veel bewoners in de wijk is Diana al een bekend gezicht, zij is immers hypotheekadviseur bij CM Personal Finance.

Het jaar 2023 in Aria Goes

Afgelopen jaar mochten we tal van evenementen en personen in de wijk Aria Goes in beeld brengen. Herbeleef het jaar 2023 in onze jaarvideo hieronder!

Historisch event Aria Fase Blanckx

Op donderdag 21 december, vlak voor de kerstdagen, vond er een historische gebeurtenis plaats in de Aria Boerderij ‘Hof Welgelegen’. Na ruim 600 jaar werd de lakstempel van Blanckx eenmalig terug in gebruik genomen. Niemand minder dan wethouder Joost de Goffau (Gemeente Goes) heeft een zegel geplaatst op een start verkoop oorkonde.

Namens team Aria Goes wensen wij u fijne feestdagen!

Het team van Aria Goes wenst je gezellige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Wie weet wordt 2024 wel het jaar dat jij jouw droomwoning koopt in de wijk Aria. Alvast even wegdromen? Bekijk hier het woningaanbod in onze nieuwe fase Blanckx.

Eva (bewoner van Aria Goes) aan het woord

Voor Eva en haar gezin hebben wij een woning gebouwd in Aria Goes aan het Vedelplein. Bekijk hier het bouwtraject en verhaal van Eva en haar gezin. 

Toekomstige bewoner over Aria Fase 12

Michaëla en haar vriend verhuizen van Rotterdam naar Goes wanneer hun woning binnen het project Aria Fase 12 gebouwd is.

Stedenbouwkundige Ron van Leeuwen vertelt

Aria Fase 12 is ontstaan uit het stedenbouwkundig plan voor Aria Zuid van Kokon Architectuur en Stedenbouw. 

Erik en Suus kopers herenhuis Aria vertellen

Erik en Suus verhuizen begin 2024 met hun kinderen Niene en Thijn naar een herenhuis in de nieuwbouwwijk Aria. Het gezin woont nu in een tijdelijke huurwoning in Goes en kijken uit naar de oplevering van hun droomhuis.

Buitenspeeldag Aria Goes

Woensdag 14 juni vond de jaarlijkse buitenspeeldag georganiseerd door Jantje Beton en Nickelodeon plaats. Ook in Aria Goes waren de kinderen van de partij! 

Een ideale wijk voor starters

Voor Ramon en Muriël was Aria de ideale wijk in Goes: “Het ligt dichtbij de snelweg wat handig is voor ons werk. Maar ook op de fiets ben je in 5 minuten in het centrum. De ideale combinatie. Vooraf waren we nog niet bekend met de plannen voor de omgeving rondom Aria, maar het groen wat gerealiseerd wordt spreekt ons erg aan.”

Kom op de bouw in Aria Goes

Op zaterdag 21 oktober mochten kopers, familie, vrienden en geïnteresseerden een kijkje nemen op de bouwplaats van Aria fase 12 in Goes. Met een opkomst van 160 personen werd het een gezellige dag op de bouwplaats. Bekijk hier de fotoreportage.

Parkzone Aria heeft een update gekregen

Genieten, dat is waar het om draait in de parkzone van de wijk Aria. Door de hoogteverschillen, waterpartijen en de speelvoorzieningen is de parkzone een ideale ontmoetingsplek voor jong en oud. 

Een ideale wijk

Muriël en Ramon hebben recent de sleutel van hun nieuwe woning in Aria Goes gekregen. Over enkele weken gaan ze verhuizen naar de wijk.

Het jaarlijkse buurtfeest

Op zaterdag 30 september was het feest in de wijk Aria Goes! Het jaarlijkse buurtfeest had een bomvol programma met leuke activiteiten waaronder een speurtocht, kinderdisco, foodtrucks en band.

De lakstempel van familie Blanckx

Tijdens de archeologische opgravingen in Aria Goes hebben de archeologen onder leiding van Els Coppens een wel heel bijzondere ontdekking gedaan: een lakstempel uit de 15e eeuw. Waar komt deze stempel vandaan en hoe werd deze in de middeleeuwen gebruikt? Archeologe en projectleider Els Coppens van Artefact vertelt er meer over.

Archeologische opgravingen Aria Goes

Bij archeologisch onderzoek in Aria Goes zijn bijzondere resten uit de middeleeuwen ontdekt. De opgravingen zijn uitgevoerd ten noorden en zuiden van het Pykeswegje, door archeologisch onderzoeksbedrijf Artefact in opdracht van Aannemingsbedrijf Fraanje. Enkele uitzonderlijke artefacten waaronder een complete middeleeuwse lakstempel zijn ontdekt.

Een woning voor je oude dag

Sonja en Anton Eijke kijken ernaar uit om binnenkort in de wijk Aria te wonen. Met zijn tweeën en cocker-spaniel genaamd Spike, wonen zij momenteel nog op de derde verdieping van een appartementen complex in de Mannee wijk in Goes. Lees hier het volledige verhaal.

Een wijk waar mensen iets voor elkaar betekenen

Janneke en Henk van den Berg uit Goes zijn binnenkort één van de nieuwe bewoners in de wijk Aria, Goes. Toen zij vorig jaar de levensloopbestendige woningen (type Vink) van Aria Fase 12 voorbij zagen komen hebben ze geen moment getwijfeld. Deze wijk en woning past perfect bij hen! Nu wachten ze met smart op de oplevering van hun nieuwe woning. Lees hier het volledige verhaal.

Nieuwe dronebeelden van de wijk Aria Zuid

Gloednieuwe luchtbeelden onthullen met trots de vooruitgang van de sprankelende nieuwe fase van Aria Goes!

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

MELD JE AAN EN ONTVANG VRIJBLIJVEND INFORMATIE EN UPDATES

Ontdek de wijk

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance