4 rijwoningen

Ridderschap

In de wijk, aan het Pykeswegje, komt er een ruime vierkapper met de toepasselijke naam ‘Ridderschap’. De vierkapper is zo ontworpen dat de woningen van elkaar verschillen, maar toch een duidelijke eenheid vormen. De diversiteit wordt geaccentueerd door de fraaie topgevel bij de tussenwoningen en de harmonie wordt versterkt door de kleur- en materiaalkeuze. De woningen vormen samen een rustpunt in het straatbeeld van het Pykeswegje.

De vier woningen hebben een ruime opzet van 127m² woonoppervlakte en hebben zuidgerichte tuinen. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De zolder is optioneel in te delen, het is mogelijk om hier extra kamers te realiseren dan wel een thuiswerkplek in te richten. Deze woningen zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en de openslaande deuren zorgen voor een directe aansluiting met de tuin. De twee hoekwoningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein.

“De ruime vierkapper met zuidgerichte tuinen is ideaal voor gezinnen met kinderen.”

Met een nieuwbouwwoning in Aria kies je voor degelijkheid en duurzaamheid dankzij de toepassing van de nieuwste technieken en materialen. De woningen worden energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm gebouwd. Ze zijn maximaal geïsoleerd en uitgerust met de modernste energietechnieken. Dit zorgt voor een efficiënter energieverbruik en resulteert in een lagere energierekening. De kunststof kozijnen met verdiepte profielen zijn bezet met triple glas.

Daarnaast komen er standaard tot wel 18 zonnepanelen* op het dak te liggen, worden de woningen voorzien van een bodemwarmtepomp en mechanische ventilatie. Voor het comfort wordt er in de woonkamer en de slaapkamers vloerverwarming toegepast met naregeling.

Wanneer we naar de afwerking binnen kijken worden de woningen standaard opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk. Met name de keuze van de keuken is erg persoonlijk. Vandaar dat de woning verkocht wordt zonder keuken. 

*Het aantal zonnepanelen is afhankelijk van wat mogelijk is op het dak. Zie voor het precieze aantal op de verkooptekeningen

Woningen

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

Neem nu contact met ons op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Ridderschap

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance