Rij & Twee-onder-een-kap woningen

De Veldleeuwerik

In de wijk komen een viertal driekappers en twee tweekapper waarvan de ruimte verrassend groot is. Deze woningen worden standaard ruim uitgevoerd. Door een standaard uitbouw is de woning extra diep en is er extra veel leefruimte op de begane grond. Dit maakt de woningen uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Hierdoor is er voldoende ruimte om te spelen en te ontspannen. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en de openslaande deuren met zijlichten zorgen voor een directe aansluiting met de tuin. Praktisch is de ruimte trapkast.

Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De zolder is optioneel in te delen. Het is mogelijk om hier extra kamers te realiseren dan wel een 
thuiswerkplek in te richten. De woningen hebben een woonoppervlak van 132 m².

De diepe tuinen van de zes woningen aan het Pykeswegje liggen op het zuiden. De vier hoekwoningen hebben een eigen oprit met de mogelijkheid om te kiezen voor een aangebouwde garage. Voor het overig parkeren is er ruimte op het besloten parkeerterrein achter de woningen. De driekapper aan het pleintje heeft de tuin op het oosten en de tweekapper de tuin op het westen. Bij de tweekapper is het parkeren aan de achterzijde, waar ook optioneel gekozen kan worden voor een vrijstaande garage.

“UITERMATE GESCHIKT VOOR GEZINNEN MET KINDEREN”

De woningen worden energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm gebouwd. Zo komen er kunststof kozijnen met verdiepte profielen en bezet met triple glas. Daarnaast komen er standaard 11 à 12* zonnepanelen om zelf energie mee op te wekken. De woningen worden allen voorzien van een bodemwarmtepomp en mechanische ventilatie. Voor het comfort wordt er in de woonkamer en de slaapkamers vloerverwarming toegepast met naregeling.

De binnendeuren zijn stompe deuren en tussen de woonkamer en de hal komt een fraaie stalen taatsdeur. Standaard worden de woningen geleverd met luxe sanitair en tegelwerk. Met name de keuze van de keuken is erg persoonlijk. Vandaar dat de woning verkocht wordt zonder keuken.

* Het aantal zonnepanelen is afhankelijk van wat mogelijk is op het dak. Zie voor het precieze aantal op de verkooptekeningen.

 

Woningen

De wijk in vogelvlucht

Bekijk de nieuwe wijk vanuit vogelvlucht

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

Neem nu contact met ons op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
De Veldleeuwerik

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance