Twee-onder-een-kap Levensloopwoningen

De Vink

Aan het pleintje komen acht halfvrijstaande woningen met het volledige woonprogramma op de begane grond. Met deze woningen ben je de toekomst een stap voor. Levensloopbestendig, nu je de keus zelf nog hebt. Er is een grote variatie in tuinligging en -grootte, waardoor de woningen voor meerdere doelgroepen geschikt zijn.

De woningen zijn levensloopbestendig met een slaap- en badkamer op de begane grond. Daarnaast is de verdieping optioneel in te delen en zijn hier nog hobby-, logeer- of werkkamers te realiseren. 

De woningen worden energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm gebouwd. Zo komen er kunststof kozijnen met verdiepte profielen en bezet met triple glas. Daarnaast komen er standaard 12 zonnepanelen om zelf energie mee op te wekken. De woningen worden allen voorzien van een bodemwarmtepomp en mechanische ventilatie. Voor het comfort wordt er in de woonkamer en de slaapkamers vloerverwarming toegepast met naregeling

“DE GETOOGDE RAMEN ZORGEN VOOR EEN VERRASSEND ELEMENT.”

De binnendeuren zijn stompe deuren en tussen de woonkamer en de hal komt een fraaie stalen taatsdeur. Standaard worden de woningen geleverd met luxe sanitair en tegelwerk. Met name de keuze van de keuken is erg persoonlijk. Vandaar dat de woning verkocht wordt zonder keuken.

Woningen

De wijk in vogelvlucht

Bekijk de nieuwe wijk vanuit vogelvlucht

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

Neem nu contact met ons op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
De Vink

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance