Vrijstaande woningen

De Rietgors

In Pykesweide worden vier prachtige villa’s aangeboden, geheel in stijl van de wijk, met mooie details en van een heerlijk formaat. Kenmerkend zijn de erkers aan de voorzijde en een zijerker in de keuken. Hierdoor ontstaat een speelseffect. De grote raampartijen zorgen voor veel licht en aansluiting tussen binnen en buiten. De woningen zijn 8,70 meter breed, wat zorgt voor een enorm ruime beleving. 

Deze woningen hebben een woonoppervlak van 159 m², waardoor er veel leefruimte is. Met de woonkamer aan de straatzijde en de keuken die aansluit op de tuin is het prettig wonen. Er is een inpandige bijkeuken, waar de warmtepomp staat opgesteld en waar nog opbergruimte is. Op de verdieping heeft de hoofdslaapkamer standaard een inloopkast en zijn er twee kleinere slaapkamers en een badkamer. De zolder bestaat standaard uit een voorzolder en een aparte kamer. Hiervoor zijn verschillende gebruiksmogelijkheden, waaronder een thuiswerkplek, hobby- of logeerkame .

De woningen aan het Pykeswegje hebben zuidgerichte tuinen. Voor deze woningen is een aangebouwde garage optioneel. De woning aan het pleintje heeft een tuin op het westen. Bij deze woning is het parkeren aan de achterzijde en is de mogelijkheid tot een vrijstaande garage.

“GROTE RAAMPARTIJEN ZORGEN VOOR VEEL LICHT EN AANSLUITING TUSSEN BINNEN EN BUITEN.”

De woningen worden energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm gebouwd. Zo komen er kunststof kozijnen met verdiepte profielen en bezet met triple glas. Daarnaast komen er standaard 22 zonnepanelen op het dak te liggen, worden de woningen voor zien van een bodemwarmtepomp en mechanische ventilatie. Voor het comfort wordt er in de woonkamer en de slaapkamers vloerverwarming toegepast met naregeling.

De binnendeuren zijn stompe deuren en tussen de woonkamer en de hal komt een fraaie stalen taatsdeur. Standaard worden de woningen geleverd met luxe sanitair en tegelwerk. Met name de keuze van de keuken is erg persoonlijk. Vandaar dat de woning verkocht wordt zonder keuken.

 

 

Woningen

De wijk in vogelvlucht

Bekijk de nieuwe wijk vanuit vogelvlucht

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

Neem nu contact met ons op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
De Rietgors

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance