Vrijstaande levensloopwoningen

De Groenling

Een primeur voor Aria is dit type woning: een ruime vrijstaande woning met het volledig woonprogramma op de begane grond en met een behapbare tuin. In het verleden is er al veel naar gevraagd en in deze fase worden er twee aangeboden. Aan het groene, autoluwe pleintje is het rustig wonen. Kenmerkend aan deze vrijstaande woning is de mooie topgevel en de getoogde ramen. Hierdoor ontstaat een mooi geheel met de andere woningen aan het pleintje. 

De woningen hebben een woonoppervlak van 143 m² en een volledig woonprogramma op de begane grond. In de woonkamer met open keuken is voldoende leefruimte. De slaap- en badkamer zijn royaal te noemen met respectievelijk 16 en 8 m². De verdieping is optioneel in te delen. Er is op de verdieping voldoende ruimte om meerdere kamers te creëren. 

Deze woningen hebben een aangebouwde, geïsoleerde berging van 9,5 m². De warmtepomp is hier opgesteld. Bouwnummer 9 heeft een tuin op het noorden, waar ook optioneel gekozen kan worden voor een vrijstaande garage. Bouwnummer 19 heeft een tuin op het zuiden. Bij beide woningen is er één parkeerplek op eigen terrein. 

“EEN RUIME VRIJSTAANDE WONING MET SLAAP- EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND.”

De woningen worden energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm gebouwd. Zo komen er kunststof kozijnen met verdiepte profielen en bezet met triple glas. Daar naast komen er standaard 18 zonnepanelen om zelf energie mee op te wekken. De woningen worden allen voorzien van een bodemwarmtepomp en mechanische ventilatie. Voor het comfort wordt er in de woonkamer en de slaapkamers vloerverwarming toegepast met naregeling.

De binnendeuren zijn stompe deuren en tussen de woonkamer en de hal komt een fraaie stalen taatsdeur. Standaard worden de woningen geleverd met luxe sanitair en tegelwerk. Met name de keuze van de keuken is erg persoonlijk. Vandaar dat de woning verkocht wordt zonder keuken.

Woningen

De wijk in vogelvlucht

Bekijk de nieuwe wijk vanuit vogelvlucht

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

Neem nu contact met ons op.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
De Groenling

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance