Een ideale wijk

Muriël en Ramon hebben recent de sleutel van hun nieuwe woning in Aria Goes gekregen. Over enkele weken gaan ze verhuizen naar de wijk.

De zoektocht
Ramon vertelt: “We waren op zoek naar een nieuwbouwhuis en in deze fase van Aria waren er nog woningen beschikbaar. Enkele mensen in de wijk kennen we al waardoor we besloten om een informerend gesprek aan te gaan. Onze voorkeur ging uit om in Goes te blijven wonen.”

Een ideale wijk
Voor het koppel was Aria de ideale wijk in Goes: “Het ligt dichtbij de snelweg wat handig is voor ons werk. Maar ook op de fiets ben je in 5 minuten in het centrum. De ideale combinatie. Vooraf waren we nog niet bekend met de plannen voor de omgeving rondom Aria, maar het groen wat gerealiseerd wordt spreekt ons erg aan.”

Is er voldoende ruimte?
Over één punt hadden Muriël en Ramon hun twijfels: “We hebben gekozen voor type Veldleeuwerik, deze woning paste binnen ons budget en was nog beschikbaar. We twijfelden in de eerste instantie over de ruimte op de bovenverdiepingen vanwege de schuine daken. De makelaar stelde voor om bij onze toekomstige overburen, die hetzelfde type woning hebben, even binnen te kijken.”

“We waren blij verrast met de grote benedenverdieping en ook de schuine daken op zolder vielen heel erg mee qua ruimte. Het kwam direct over als een mooie, ruime woning. Na het bezoek hebben we dan ook definitief de keuze gemaakt om het te doen.”

“Mocht je twijfelen over een woning of deze wijk dan is de beste tip die wij kunnen geven om de makelaar te vragen of je eens mag binnen kijken bij mensen. Je krijgt direct een duidelijk beeld van de ruimte, de woning en de wijk. Dat was voor ons super fijn!”

Meer weten?
Wil je graag meer weten over deze dorpse wijk met authentieke nieuwbouwwoningen? Bekijk hier het woningaanbod van onze laatste fase.

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

MELD JE AAN EN ONTVANG VRIJBLIJVEND INFORMATIE EN UPDATES

Een ideale wijk

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance