Het jaarlijkse buurtfeest

Op zaterdag 30 september was het feest in de wijk Aria Goes! Het jaarlijkse buurtfeest had een bomvol programma met leuke activiteiten waaronder een speurtocht, kinderdisco, foodtrucks en band.

Er was een uitgebreid middagprogramma voor de kids met o.a. een springkussen, een wedstrijd om de mooiste pannenkoeken te versieren en een spannende speurtocht door de volledige wijk. De speurtocht deelnemers kregen een lekker pakje chips en leuke Fraanje-bellenblaas. Tijdens de kinderdisco, door allround dj Cass, werden de winnaars van de pannenkoeken-versier-wedstrijd geloot.

Ondertussen was het buiten druk springen op het springkussen en heerlijk smikkelen bij de foodtrucks (Giulio's Foodtruck en Rani's Curry) en de ijscofietskar. Na het eten was er nog een optreden van de band Recovery en daarmee werd de dag mooi afgesloten bij de Aria boerderij.

ARIA

Het jaarlijkse buurtfeest is een perfect voorbeeld van de dynamiek en bruis in de wijk Aria Goes. Verschillende leeftijdsgroepen wonen op een prettige wijze in deze duurzame en groene wijk. Spreekt deze wijk jou aan? Bekijk hier het woningaanbod.

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

MELD JE AAN EN ONTVANG VRIJBLIJVEND INFORMATIE EN UPDATES

Het jaarlijkse buurtfeest

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance