Hypotheekadviseur Diana verhuist binnenkort zelf naar Aria

Diana Hofman (43 jaar) gaat dit jaar samen met haar man Raoul (44) en dochter Jill (14) verhuizen naar een nieuwbouwwoning in de wijk Aria. Het gezin heeft een van de laatste herenhuizen uit Fase 12 gekocht. Voor veel bewoners in de wijk is Diana al een bekend gezicht, zij is immers hypotheekadviseur bij CM Personal Finance.

Diana vertelt: “De wijk Aria heeft ons aangetrokken omdat ik zelf veel voorbij heb zien komen in de voorgaande fases tijdens de hypotheekgesprekken die ik heb begeleid. In onze zoektocht gingen we ons daardoor meer richten op deze woonwijk in Goes. De laatste jaren vormde zich echt al meer een gezellige wijk, ook het dorpse in de stad trok ons erg aan.

Het gezin heeft gekozen voor een herenhuis aan de rand van de wijk: “De woning biedt veel ruimte en de voorgevels vormen bij elkaar een mooi geheel. Daarnaast heeft het herenhuis aan de voorzijde een vrij uitzicht op de uitbreiding van het park dat straks gerealiseerd wordt.”

Duurzaamheid was een van de belangrijkste beweegredenen voor het gezin om nu de stap te maken naar de wijk Aria: “Het heeft zeker ook een rol gespeeld in de keuze voor nieuwbouw. Alles qua verduurzaming wordt gelijk doorgevoerd in de woning, dat gaat natuurlijk ook behoorlijk schelen gezien de oplopende energieprijzen. Daarnaast zorgt het ook voor een fijn wooncomfort en je draagt je steentje bij aan een gezonde leefomgeving.

Op de vraag waar het gezin nu echt naar uitkijkt, antwoord Diana vol overtuiging: “De sleuteloverdracht! We kijken er naar uit dat we straks alles naar onze zin kunnen gaan inrichten en lekker kunnen genieten van onze woning in Aria.”

Aria Fase 12 is uitverkocht.

Met de verkoop van de laatste herenhuizen is Aria Fase 12 nu volledig uitverkocht. Ben jij op zoek naar een woning zoals deze? Binnenkort starten we met een nieuwe fase. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

MELD JE AAN EN ONTVANG VRIJBLIJVEND INFORMATIE EN UPDATES

Hypotheekadviseur Diana verhuist binnenkort zelf naar Aria

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance