Janneke en Henk hebben een hart voor Aria

Janneke en Henk wonen met zijn tweeën in de mooie stad Goes, de kinderen zijn al een tijdje de deur uit. Hierdoor kwam de vraag voor een nieuwe woning langzaam in beeld, de keuze voor de wijk Aria was snel gemaakt: “De wijk komt op ons over als een gezellige en open wijk met een diversiteit aan woningen. Vooral het dorpse karakter spreekt ons erg aan. Ook voor we deze stap gemaakt hebben was de wijk bij ons al erg bekend, één van onze kinderen woont er al een aantal jaren.”

Een wijk waar mensen iets voor elkaar betekenen
Het karakter van de wijk was een groot pluspunt voor Janneke en Henk: “Dat spreekt ons erg aan. Er zijn ook heel veel verschillende typen woningen, daardoor is er een mooie mix van verschillende leeftijden. Jong en oud woont bij elkaar in de buurt, zo kun je van elkaar leren en - daar waar nodig - ook iets voor elkaar betekenen.

Woning ‘Vink’
“Wij hebben gekozen voor type Vink,” vertelt Henk, “dit is een levensloopbestendige woning. Alles wat wij nodig hebben is in principe gelijkvloers. En je hebt ook de mogelijkheid om twee kamers te laten bouwen, dit geeft toch extra ruimte. Wij hebben als invulling hierbij gekozen voor een logeerkamer en een hobbykamer.”

Meer weten?
Wil je graag meer weten over deze dorpse wijk met authentieke nieuwbouwwoningen? Fase 12 is volop in aanbouw en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk hier het woningaanbod.

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

MELD JE AAN EN ONTVANG VRIJBLIJVEND INFORMATIE EN UPDATES

Een wijk waar mensen iets voor elkaar betekenen

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance