Kom op de bouw in Aria Goes

Op zaterdag 21 oktober mochten kopers, familie, vrienden en geïnteresseerden een kijkje nemen op de bouwplaats van Aria fase 12 in Goes. 

Een gezellige dag
Met een opkomst van 160 personen werd het een gezellige dag op de bouwplaats. In de Aria boerderij was er koffie en lekkers en het team van Fraanje (projectontwikkeling en projectmatige woningbouw) en Kuub Makelaars was aanwezig om informatie te verschaffen en vragen te beantwoorden. 

Wat een mooi pleintje!
Diverse toekomstige bewoners hadden familie of vrienden meegenomen op deze bijzondere dag om alvast te kijken naar de nieuwe woning. Kopers waarvan de woning al in de laatste afbouw fase zit hadden een rolmeter en gordijnstalen meegenomen om alvast voorbereidingen te treffen voor de naderende sleuteloverdracht. 

Bijna alle woningen rond het groene, autoluwe pleintje waren geopend voor het publiek. De reacties waren unaniem: "Wat een mooi pleintje!". Dat is het zeker met de afwisselende woningtypes en bouwstijlen. Aan de zuidrand mochten bezoekers onder begeleiding en met helm enkele herenhuizen bekijken.  

Ook in Aria wonen?
Wil jij ook in deze groene wijk wonen? Bekijk hier het woningaanbod.

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

MELD JE AAN EN ONTVANG VRIJBLIJVEND INFORMATIE EN UPDATES

Kom op de bouw in Aria Goes

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance