Je hebt een woning gekocht! En nu?

De aankoop van je nieuwe woning is een bijzonder moment. En, zeker wanneer je voor het eerst een nieuwbouwwoning koopt, ook best een spannend moment. Wat komt er allemaal bij kijken en waar moet jij rekening mee houden?

Na het tekenen van de koop- en aanneemovereenkomst is het officieel: jij bent de eigenaar van een nieuwe woning in Aria Fase Blanckx. Kopersbegeleider Harold Zuidijk of Paula Albertema is jouw vaste aanspreekpunt tijdens de bouw van de nieuwe woning. Je wordt door hen uitgenodigd voor het eerste kopersgesprek.

Het eerste kopersgesprek

Tijdens het eerste gesprek gaat de kopersbegeleider het hele bouwproces van A tot Z toelichten. Daarnaast worden verschillende onderwerpen zoals ruwbouw opties en lichtpunten met jou besproken. Je krijgt advies en kunt al jouw vragen aan hen stellen. Alle online tools (zoals de online deuren bestel tool) worden uitgelegd.

*Tip! Voor het eerste gesprek ontvang je al optielijst. Lees deze voor het eerste gesprek al door, zodat je eventuele vragen direct kunt stellen.

Kopers-kijk-momenten

Naast de gesprekken ben je ook op een aantal momenten welkom op de bouwplaats. De kopersbegeleider regelt verschillende momenten tijdens het bouwproces waarop jullie samen de woningen kunnen bekijken. Een spannend en leuk moment waarop je ook eens achter de bouwhekken mag kijken.

Project partners

Binnen Aria Fase Blanckx werken we samen met diverse projectpartners zoals TMC Wonen, BMN Middelburg en Pelma Keukens. Na de kopersgesprekken wordt u door de projectpartners uitgenodigd bij hen in de showroom. Wanneer u kiest voor een projectpartner heeft dit enkele voordelen: zij worden op de hoogte gehouden van het bouwproces en mogen buiten de vaste kijk-momenten komen meten. Hierdoor kunnen zij snel schakelen en kan het inrichtingsproces naadloos aansluiten op de bouw.

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

MELD JE AAN EN ONTVANG VRIJBLIJVEND INFORMATIE EN UPDATES

Je hebt een woning gekocht! En nu?

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance