Start verkoop 21 maart

Op donderdag 21 maart vond de start verkoop van het tweede deel van Aria Fase Blanckx plaats in de boerderij Hof Welgelegen in Aria. In december werden de eerste 18 woningen succesvol geïntroduceerd, nu werden de overige 27 van de 45 woningen gepresenteerd.

Het event was een succes! Tal van geïnteresseerde waren aanwezig voor een persoonlijk gesprek met een makelaar van Kuub. Daarnaast waren ook de dames van CM Personal Finance aanwezig om alle opties te bespreken. Heb jij ook interesse in een woning in deze nieuwe fase?

Neem direct contact met ons op!

De naam Aria Fase Blanckx verwijst naar de gave lakstempel van de ambachtsheer Pieter Willemsohn die bij archeologisch onderzoek in de zomer van 2023 op de locatie gevonden werd. Onderzoeksbedrijf Artefact was wederom aanwezig om tal van archeologische vondsten te tonen en meer aan de bezoekers te vertellen over deze unieke, historische locatie.

De nieuwe fase van Aria Goes bestaat uit 45 woningen. Aan een groen dorpsplein worden diverse woningtypes gebouwd waaronder twee-onder-een-kapwoningen, sommige gelijkvloers geschikt voor senioren, andere types meer gericht op gezinnen. De zuidrand van de wijk Aria wordt verder uitgebreid met nieuwe, karakteristieke herenhuizen en tegenover de Rijksmonumentale boerderij ‘Hof Welgelegen’ worden vier vrijstaande woningen gebouwd. Daarnaast komt er een charmant woonhofje waar de charme uit het verleden samenkomt met moderniteit.

Bekijk het volledige woningaanbod hier. 

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

MELD JE AAN EN ONTVANG VRIJBLIJVEND INFORMATIE EN UPDATES

Start verkoop 21 maart

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance