Over de wijk Aria-Goes

De sfeer in Aria-Goes is geïnspireerd door de dorpen in de omgeving. De gevarieerde bouwstijl, een centraal Vedelplein en bochtige straten met veel groen zorgen ervoor dat je je in een authentiek Zeeuws dorp bevindt. Comfortabel dorps wonen in een stad op een plek waar het veilig en milieuvriendelijk is. Dit met alle voordelen van de stadse voorzieningen die Goes je biedt.

Door de sterk afwisselende bouwstijlen is de kans groot dat je hier je droomwoning vindt, geheel naar jouw wensen waarvan er één al wordt vervuld, namelijk het dorps en groen wonen in een stad.

Kwaliteit nieuwbouwwoningen

In Aria-Goes is geen woning hetzelfde. Door de zorgvuldige benadering van ontwerp, uitvoering en afwerking is elke woning het resultaat van vakwerk. Wonen in een échte woning, zinken dakgoten en dakkapellen. De muren worden gemetseld met fraaie kwaliteitsbakstenen. De keramische dakpannen maken de woning compleet authentiek.

Nieuwbouwwijk met dorpse ruimtelijkheid

Aria-Goes is een nieuwbouwwijk met een dorpse ruimtelijkheid. Dat is bijzonder voor een stad. Dorpse kenmerken zijn op een moderne manier toegevoegd: een afwisselend straatbeeld, lage huizen op brede kavels, architectuur met Bevelandse elementen, achtertuinen die op straat uitkomen en veel ruimte. Alle woningen in Aria-Zuid liggen aan rustige straatjes of aan een pleintje, hof of parkje. En uiteraard het eeuwenoude Pykeswegje dat op natuurlijke wijze door de wijk kronkelt.

Duurzaam en groen bouwen

De bouw heeft een grote invloed op de natuurlijke omgeving. Met de bouw van Pykesweide proberen we dit tot een minimum te beperken. Zo gebruiken we zo min mogelijk piepschuim en purschuim want dit materiaal verspreidt zich makkelijk in de omgeving en is moeilijk afbreekbaar. We bouwen, waar dit kan, met natuurlijke materialen. Onderdeel van duurzaamheid is ook de levensduur. Met kwalitatieve toepassingen hoef je als bewoner minder onderhoud uit te voeren wat veel grondstoffen en materiaal bespaart. Zo werken we samen aan een groene en gezonde woonomgeving. 

Het is geen trend meer, maar een noodzaak: duurzaam bouwen. Alle woningen in Aria-Goes zijn duurzaam ontworpen en gebouwd. Het energiegebruik is gebaseerd op natuurlijke warmte en koude opslag. In de ontwerpfase is rekening gehouden met eenvoudige uit- en aanbouwmogelijkheden.

Om te ontsnappen aan de prille uitstraling van een nieuwbouwwijk en daarmee dorpse authenticiteit toe te voegen heeft landschapsarchitect waar mogelijk het bestaande groen gehandhaafd. Enkele woningen en kavels worden met een boom of een natuurlijke erfafscheiding opgeleverd.

Duurzaam wonen

Sinds 1 januari 2021 moeten nieuwbouwwoningen voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). Dit heeft niet alleen aangename consequenties voor je energieverbruik, maar ook voor de waardevastheid van je woning.

In Aria-Goes zijn de woningen zeer goed geïsoleerd. Opvallend is dat er geen radiatoren geplaatst zijn, want alle woningen worden uitgerust met vloerverwarming door middel van een individuele warmte- en koel bodempomp. Dit is een modern gesloten verwarming en koelsysteem dat weinig energie verbruikt en geen CO2 uitstoot.

MEER WETEN OVER ARIA-GOES?

MELD JE AAN EN ONTVANG VRIJBLIJVEND INFORMATIE EN UPDATES

Over de wijk Aria-Goes

Ontwikkeling & bouw

Fraanje

Makelaar

Kuub Makelaars

Financiering

CM | Personal Finance